Villa Mare, נפתחה לפני כשמונה שנים, על שפת הים בבת-ים והיא משלבת שני דברים שהופכים אותה לנהדרת: מטבח ים תיכוני, עם דגש על פירות ים טריים וחומר גלם מעולה, וספוט מהמם לים התיכון.
את וילה מארה פתח אלכסנדר דרוז, מי שהיה השף של באבא יאגה ומנהל מסעדת רפאל, והבעלים של Villa Mare TLV- המצליחה מאוד בקרב תושבי תל אביב והאזור.
בוילה מארה, אנו מגישים תפריט מהמטבח הים תיכוני, עם מנות נפלאות של פירות ים, ריזוטו, פסטות, דגה שמגיעים מהיום להיום. לצידן מספר מנות מהמטבחים של אוקראינה והים השחור עליהן גדל השף והבעלים אלכסנדר דרוז -כולן עשויות לעילא בעבודת יד במקום.
תפריט עשיר ומגוון על טהרת הבשרים והדגים אך לא רק יש גם מגוון מנות לצחוניים וטבעונים
ניתן למצוא בתפריט שלנו מגוון סוגים של קוקטייילים מפנקים ותפריט אלכוהול עשיר
מסעדת וילה מארה נמצאת בטיילת בת ים על שפת הים ומביאה איתה ניחוחות של אווירה פסטורלית ומרגיעה
במסעדת וילה מארה בת ים תוכלו לבלות סביב השעון ולבחור מתפריט מגוון שכולל ארוחות בוקר ייחודיות, תפריט עשיר של פירות ים – המומחיות של המקום, בשרים ודגים.
חווית האירועים בוילה מארה בת ים על שפת הים, מגלמת בתוכה את כל הידע והניסיון של הצוות של וילה מארה. המבנה מציע מגוון אפשרויות אירוח של 10 עד 40 איש, בעלות אופי שונה ומבטיח אירוע בלתי נשכח אל מול חופי הים התיכון. תפריטי האירועים מותאמים לקולינריה של המסעדה: מטבח ים תיכוני, עם מנות נפלאות של פירות ים, ריזוטו, פסטות, דגים ולצידן מספר מצומצם של מנות מהמטבחים של אוקראינה והים השחור עליהן גדל השף והבעלים אלכסנדר דרוז -כולן עשויות לעילא בעבודת יד במקום. צוות האירועים של וילה מארה, מעניקים ליווי אישי ומקצועי תוך גיבוש תפריט אישי לכל אירוע ומפיקים עבורכם חויית אירוע ואירוח בלתי נשכחת.
Villa Mare Bat-Yam חוגגת 7 שנים של קולינריה וחוויה חודש של כל המנות האייקוניות מכל הזמנים